Mwen-Ditu.Quota van 315 KVA-transformator voor olietypeVaardigheden voor het kiezen van huiswerkmeth

  • vrijgavetijd:2022-09-25 16:23:41
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:522
  • Korte omschrijving:

    Mwen-Ditu.,De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector ster

Artikel inhoud

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Mwen-Ditu.Energiebesparende analyse van de transformator

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Nemby.Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen moeten op tijd leeg zijn.

Dry type transformator bedrijf

Elektrische transformator-installatie


Mwen-Ditu.Quota van 315 KVA-transformator voor olietypeVaardigheden voor het kiezen van huiswerkmethoden



Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Afdeling verkoopAls de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen,Mwen-Ditu.Hoe stuurt de transformator elektriciteit, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.


Mwen-Ditu.Quota van 315 KVA-transformator voor olietypeVaardigheden voor het kiezen van huiswerkmethoden



In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Lijst van contingentenDe nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven,Mwen-Ditu.Transmissietransformator,Mwen-Ditu.6kV distributietransformator, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

De juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is worden twee pompen afzonderlijk gestart, dus de gebruikelijke belasting is KW, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

Mwen-Ditu.Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

transformator met olieonderdompeling

MwenDitu.Overige productinformatie
  • Le HavreLift PrijsHoe de wetenschappelijke methode in het leven te weerstaan?

    Le HavreLift PrijsHoe de wetenschappelijke methode in het leven te weerstaan?

  • Le HavrePrijs hydraulische liftJin Jiu nadert, prijzen fluctueren naar boven

    Le HavrePrijs hydraulische liftJin Jiu nadert, prijzen fluctueren naar boven

  • Le HavreHydraulisch hijsplatform binnenshuisBedrijfskennis

    Le HavreHydraulisch hijsplatform binnenshuisBedrijfskennis

  • Le HavreVervaardiging van instapbruggenIndustriële ontwikkeling

    Le HavreVervaardiging van instapbruggenIndustriële ontwikkeling

  • Yunnanfrance. kgmHydraulische mobiele instapbrugWat zijn de relevante kennis?

    Yunnanfrance. kgmHydraulische mobiele instapbrugWat zijn de relevante kennis?

  • Hamburg-NordMobiele hefplatform schaar vork typeVorm en positie grootte en lineariteit

    Hamburg-NordMobiele hefplatform schaar vork typeVorm en positie grootte en lineariteit

  • MünchenKleine lift op de tweede verdiepingLeverancier informatie

    MünchenKleine lift op de tweede verdiepingLeverancier informatie

  • Kopenhagen15 meter hydraulisch hefplatformVerschillende parameternormen:

    Kopenhagen15 meter hydraulisch hefplatformVerschillende parameternormen:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!